E

Etusivu  bn blogi   Info  Kulkurit  Kulkuriblogi  Historia  Liput   

  


LÄMPIMÄT KIITOKSET  kaikille Vanutehtaan valssin tekijöille

takaisin

Vanutehtaan valssi on saanut käsittämättömän paljon kiitosta yleisöltään sekä hyvinkääläisiltä että muualta tulleilta; kiitoskirjeitä, meilejä, kortteja on tullut tulvimalla ja ihmetelty, miksi esityksiä on vain kaksi. Sitä sietääkin kysyä, koska molempiin näytöksiin jonotettiin peruutuslippuja vielä viime minuuteilla.  Näytelmäämme kutsuttiin kulttuuriteoksi, josta me kulkurit olemme todella ylpeitä.

Kiitän lämpimästi kaikkia Vanutehtaan valssin katsojia. Vahva osallistumisenne näytelmän kulkuun kannusti näyttelijöitämme parhaimpiin suorituksiin. Kiitos myös monesta koskettavasta hetkestä, jotka te katsojat meille soitte. Monet itkut itkettiin näyttämöllä esityksen jälkeen, kun sukulaiset kävivät kiittämässä ”isoäitiä” ja ”isoisää” tai ”äitiä" tai "isää".

Lämpimät kiitokset käsikirjoittajalla ja ohjaajalle, kiitos säveltäjälle ja muusikoille, kiitos näyttelijöille, puvustajille, lavastajalle, rekvisitööreille, roudaajille, kouluttajille sekä kaikille avustajille osallisuudestanne ainutlaatuisen kokemuksen aikaansaamiseksi.

Kiitän lämpimästi kaikkia toimintamme tukijoita, jotka ovat sekä taloudellisesti, henkisesti että materiaalisesti mahdollistaneet massiivisen tuotannon valmistumisen.

KulkuriTeatteri ry:n puheenjohtaja Jaakko Kivistö                                                                         kuva: Aarno O. Jalonen


päivitetty 1.11.2012