y

Etusivu  bn blogi   Info  Kulkurit  Kulkuriblogi  Historia  Liput   VANUTEHTAAN VALSSISSA TAVATTIIN


Molemmat Vanutehtaan valssin Hyvinkääsalin esitykset oli loppuunmyyty. Kumpanakin päivinä ulkopuolelle jäi jonottamaan nelisenkymmentä ihmistä. Mutta ne liki tuhat ihmistä, jotka näkivät näytelmän olivat tyytyväisiä näkemäänsä. Palautetta ja ylistystä  tulee edelleenkin.

Moni entinen ja nykyinen kaukaslainen tapasi toisensa ja entiset kyläläiset ja pumpulienkelit muistelivat menneitä ja kertoilivat auliisti muistojaan ohjaajalle ja näyttelijöille.

Esityksen jälkeen salissa oli käsin kosketeltavan herkkä tunnelma. Näyttelijät ja katsojat sulautuivat yhdeksi, kuin ei aikaa olisi ollutkaan. Historia ja nykyhetki olivat hetken yhtä.

Lämpimät kiitokset antoivat myös vanutehdasta vuodesta 1953 vuoteen 1981 johtanut Karl Nordgren (keskellä) ja diplomi-insinöörinä tehtaalla 1957-83 toiminut Gunnar Nordgren sekä tehtaan osto- ja konttoripäällikkönä
1957-69 toiminut Esko Sarvikas (vas.).

Kaukasten Asukasyhdistys pystytti näyttelyn, jossa saattoi tutustua Kaukasten Vanutehtaan ja kylän menneisyyteen.

Naiskuoro Solinan taitavat laulajat taipuivat yhtä hyvin 30-luvun naisvoimistelijoiksi kuin lavatanssien jive-tytöiksikin. Puhumattakaan Terhi Korpelasta, joka suunnittelee jopa alanvaihtoa naisvoimistelukouluttajaksi ; )


                                                        
TAKAISIN

 

kuvat: Mirkku Hynninen

Päivitetty 10.12.2012